Apa Akadémia

csendes-apa-forradalom.apaakademia.hu

Apa Akadémia kutató műhely programja

Az Apa Akadémia kutató műhely programja

 

Kedves Kollegák!

Léder László pszichológus vagyok, 20 éve foglalkozom az apaság kérdéseivel. Bizonyára Ön is tudja, hogy az apátlanság a modern országok, köztük hazánk egyik legsúlyosabb családi problémája. Gyermekeink apák és apa kép nélkül nőnek fel. Az apaság hiánya a párkapcsolatokat is megterheli és jelentős szerepet játszik a magas válási statisztikában, ami tovább rontja a felnövő generáció életkilátásait. Személyes célom, hogy változtassunk ezen a helyzeten.

 
Mi az Apa Akadémia?

2017. februárban alapítottuk meg szakértő kollegáimmal az Apa Akadémiát. Az Apa Akadémia egy teljesen új kezdeményezés a modern apaság legfontosabb kérdéseinek megvitatására. Az Apa Akadémia előadásokkal, tréningekkel és egyéni tanácsadással segíti az apákat és anyákat abban, hogy az apák minél többet és „elég jó apaként” vehessenek részt gyermekeik nevelésében és a családi élet alakításában.

Az Apa Akadémia kutató műhely programja

Apa Akadémia keresi azon pszichológus, pedagógus vagy egyéb társ szakmákban dolgozó kollegák, illetve diploma vagy doktori munka előtt álló hallgatók jelentkezését, akik érdeklődnek az apasággal kapcsolatos kérdések kutatása, feldolgozása iránt, vagy tanácsadói munkájukban szívesen foglalkoznának az apaság témájával: az apai szerepek, az apai viselkedés, illetve az apák családban betöltött szerepének megismerésével és támogatásával.

A kutató műhely munkatársai:

  • ingyenesen látogathatják az Apa Akadémia előadásait és workshopjait
  • az apaság témájával kapcsolatos konzultációkon vehetnek részt
  • publikálási lehetőséget kapnak az Apa Akadémia honlapján

Legyen partnerünk a modern apaság hazai kultúrájának megteremtésében!
Szíves érdeklődés esetén, kérem írjon a leder.laszlo@apaakademia.hu e-mail címre.

Az Apa Akadémia csapata nevében,

kollegális üdvözlettel,

Léder László
pszichológus

Megosztás

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük