Apa Akadémia

csendes-apa-forradalom.apaakademia.hu

2018. május 8. Elég jó apává válni – workshop

 

„Elég jó apává válni” kiscsoportos interaktív workshop

 

Időpont: 2018. május 8. 17.30-19.00

Helyszín: Belvárosi Közösségi Tér (Budapest V. ker. Mérleg utca 9.)

Maximum létszám: 20 fő!

 

Aktív és szerető apának lenni? Több időt és figyelmet szentelni a családunknak és a gyermekeinknek? Apás programokat szervezni?

Igen, de mégis hogyan?

Ma már köztudott, hogy egy családos férfi ugyanúgy sokszoros elvárásoknak kell, hogy megfeleljen, mint egy családos anya.

Az Apa akadémia workshopján közösen keressük a legjobb megoldásokat és technikákat apák és anyák számára arra, hogyan lehetünk elég jó apák a rohanó mindennapokban

Témáink a teljesség igénye nélkül a következőket érintik:

  • Mikor és mivel kezdődik egy „elég jó apa”, apai szerepe?
  • Milyen apára is van szüksége egy modern családnak és a mai gyerekeknek?
  • A kenyérkereső apa dilemmája. Mit tegyünk, ha mi magunk és környezetünk is úgy gondolja, egy apa legfontosabb feladata a mindennapi betevő előteremtése? Mit tegyünk akkor, ha az apaként másképp gondoljuk?
  • Családbarát időtervezés. Egy kis tudatosság gyakorlat arra, hogy lássuk valójában mire mennyi időnk és energiánk megy el a mindennapokban.
  • Békés kommunikátor – hogyan kommunikáljunk otthon és a munkahelyen úgy, hogy elérjük céljainkat és békét teremtsünk magunk körül?

 

 

Helyszín: Belvárosi Közösségi Tér, 1051 Budapest, Mérleg utca 9.

 

A belépés ingyenes, de regisztráció szükséges. FIGYELEM! CSAK AZ ELSŐ 20 JELENTKEZÉST TUDJUK ELFOGADNI! Regisztráljon az alábbi űrlappal!

 

 

Megosztás

Kapcsolódó cikkek